Nuorten MM-kisojen tulostiedotus (päivitetty 13.9.)

9.9.2012

Matias Paulamäki (vas.) ja Lauri Suomela
Matias Paulamäki (vas.) ja Lauri Suomela

Nuorten MM-kisat pidetään Slovakian Bratislavassa 9.-15.9. Suomea edustavat Espoon Kehähaiden Matias Paulamäki ja Kickboxing Teamin Lauri Suomela.

Joukkueen huoltajina toimivat Petteri Maunu ja Leif Stenius. Suomen joukkuetta täydentää kisoissa päätuomarina toimiva Sami Savo. MM-kisoihin osallistuu lähes 1600 urheilijaa kaikkiaan 50 maasta ja viideltä mantereelta.

Paulamäki ottelee vanhempien juniorien (17-18v.) sarjassa Full Contact -75kg ja Suomela nuorempien juniorien (15-16v.) sarjassa K1-rules -67kg. Molemmat ottelijat iskevät jo toisissa arvokisoissaan. Viime vuonna Paulamäki saalisti nuorten EM-kisoista kultaa sarjaa alempana. Suomela puolestaan potki kultaa tänä vuonna miesten SM-kisoista ja sijoittui pronssille viime vuoden nuorten EM-kisoissa.

Joukkue saapui Bratislavaan lauantaina 8.9. ja ottelijat läpäisivät vaa'an ongelmitta sunnuntaina. Arvonnat suoritetaan maanantaina ja ottelut alkavat aikaisintaan tiistaina.

Päivitys 10.9.

Arvonnat suoritettiin tänään ja joukkueen avausvastustajat ovat selvillä. Paulamäen sarjassa on kuusi ottelijaa ja hän kohtaa ensimmäisellä kierroksella Venäjän Vitali Sakovichin. Suomelan sarjassa on seitsemän ottelijaa ja avausvastustajana on Slovenian Blaz Kozarin.

Päivitys 11.9.

Lauri Suomela voitti avauskierroksella Slovenian Blaz Kozarin kaikin tuomariäänin 3-0. Ottelu alkoi tunnustellen, mutta loppua kohti Suomela vei ottelua koko ajan vahvemmin itselleen. Voitollaan Suomela eteni semifinaaleihin ja on varmuudella mitaleilla. Matias Paulamäki aloittaa kisaurakkansa keskiviikkona.

Päivitys 12.9.

Matias Paulamäki karsiutui ensimmäisen kierroksen ottelussa Venäjän Vitali Sakovichia vastaan. Venäläinen vei kovatahtisen ja tasaisen kamppailun nimiinsä hajaäänin 2-1.

Päivitys 13.9.

Lauri Suomela kukisti semifinaaliottelussa Venäjän Vladimir Koldorkinin kaikin tuomariäänin 3-0.  Voitollaan Suomela eteni MM-finaaliin, jossa vastassa on niinikään venäläinen Artem Poleshchuk.