Kevään 2016 kansallisten kilpailujen haku

22.9.2015


Kevään kansalliset kilpailut ovat seurojen haettavina. Vapaana olevat kisat myönnetään ensimmäisenä hakevalle ja hakuaika päättyy 15.10.

Kevään kilpailukalenteri on koostettu niin että kisoja olisi noin kolmen viikon välein. Vuoden 2016 SM-kisat ovat totuttua aiemmin joten kilpailukausi jatkuu selkeästi vielä sen jälkeen.

 

Kilpailut voi pitää seuran oman valinnan mukaan joko lauantaina tai sunnuntaina mutta tarkoitus on tietysti pitää vain yhdet kisat yhtenä viikonloppuna. Osalle kisoista on jo löydetty järjestäjä ja tämänhetkinen kalenteri näyttää seuraavalta:

 

16.1. Espoon kansalliset

6.-7.2. AVOIN

20.2. KBT-kisat Oulu

5.3. Helsinki Open

26.-27.3. SM-kisat Vaasa

16.-17.4. AVOIN

7.-8.5. AVOIN

21.-22.5. AVOIN

 

Koska kevään kaikkien kansainvälisten kilpailujen ajat eivät ole vielä selvillä voidaan kalenteria tarvittaessa vielä säätää myöhemmin. Mikäli joku tärkeä kansainvälinen kilpailu sattuu pahasti päällekkäin seuran varaaman kisaviikonlopun kanssa, mahdollsiesta siirrosta neuvotellaan erikseen seuran kanssa.

 

Hakemukset lähetetään liiton puheenjohtajalle osoitteeseen antti.sariola@gmail.com Ajantasaisen hakutilanteen voi tarkistaa liiton tapahtumakalenterista johon myönnetyt kisat merkitään heti kun se on mahdollista.