Lisenssikausi vaihtuu

23.8.2016


Uudet lisenssit kaudelle 2016-17 ovat ostettavissa.

Lisenssivakuutusten ehdot  pysyvät ennallaan. Hinnat säilyvät myös samalla erittäin edullisella tasolla A-lisenssi 115€, B-lisenssi 55€ ja H-lisenssi 80€, Vakuutukseton lisenssi on 20€.

Kaikilla Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseurojen harrastajilla tulee olla lisenssi. Vakuutukseton lisenssi käy mikäli harrastajalla on muu potkunyrkkeilyn kattava vakuutus.

Lisenssi on voimassa 1.9.2016 alkaen kun se on maksettu 30.9. mennessä. Myöhemmin maksettaessa se on voimassa maksupäivästä klo. 24.00 alkaen.

Lisenssin voit hankkia täältä: https://lisenssi.sportti.fi/index.php?lid=14771

Huom! Koska vuoden 2016 kesäleiri sijoittuu aivan lisenssikauden loppuun, voi sille osallistua, jos on hankittuna joko vanha kauden 2015-16 lisenssi tai uusi kauden 2016-17 lisenssi.

 

Vakuutusyhteistyö

Suomen Potkunyrkkeilyliitto on tehnyt sopimuksen vakuutusyhteistyöstä Suomen Muaythai-liiton kanssa. Jatkossa urheilijat, joilla on Muaythai-liiton kilpailun kattava lisenssivakuutus, voivat osallistua potkunyrkkeilykilpailuihin hankkimalla pelkän 20€ vakuutuksettoman potkunyrkkeilylisenssin. Luonnollisesti heillä tulee olla normaalit kilpailudellytykset (passi, lääkärintarkastus, seuran edustus) kunnossa, kuten muillakin.

Yhteistyösopimus on samankaltainen kuin Suomen Potkunyrkkeilyliitolla on jo ennestään Suomen Vapaaotteluliiton kanssa. Toisin päin kilpaileminen ei onnistu, koska potkunyrkkeilyvakuutus on huomattavasti edullisempi kuin muaythai- tai vapaaotteluvakuutukset. Myös vakuutusyhteistyö Suomen Krav Maga -liiton kanssa jatkuu ennallaan.

Potkunyrkkeilyliitto toivottaa kaikki thainyrkkeilyn ja vapaaottelun harrastajat tervetulleiksi kilpailuihinsa!