Naisten sparri- ja kehonhuoltoseminaari Vantaalla

19.8.2017

Yhteiskuva
Yhteiskuva

Potkunyrkkeilevät mimmit palasivat kesälaitumilta rytinällä ja Vantaan Kamppailukeskuksella pidettiin Sparri- ja kehonhuolto seminaari sunnuntaina 6.8.2017.

Moninkertaiset arvokisamitalistit Anne Katas ja Camilla Marjamäki ohjasivat kahdet harjoitukset, joissa pääpaino oli ottelutaktisilla harjoitteilla ja otteluharjoitteilla. Sparrieriä kertyi yhteensä viisitoista.

Seminaarin harjoitukset rytmittyivät muutaman erän osioihin ja taukojen aikana ohjaajat antoivat vinkkejä ja tehtäviä sparraajille oman tekemisen kehittämiseksi. Sparrissa kehoitettiin kiinnittämään erityisesti huomiota omaan suojaukseen ja koskemattomuuteen, alapotkujen blokkeihin ja liikkumiseen. Toisten treenien päätteeksi oli kehonhuolto-osio, jossa käytiin lyhyesti läpi liikkuvuusharjoittelun, triggerpallon ja foam rollerin käytön periaatteita.

Seminaariin saapui harrastajia Valkeakoskelta, Hämeenlinnasta, Tuusulasta, Helsingistä, Tampereelta ja Vantaalta. Myös thainyrkkeilyn harrastajia osallistui seminaariin, hienoa yhteistyötä yli lajirajojen!

Seminaarin ohjaajat Camilla ja Anne antoivat osallistujille kiitosta hyvästä vuorovaikutuksesta läpi seminaarin, sekä kulloisenkin parin taitotasoon sopivasta kontrollista sparriharjoitteissa.