Potkunyrkkeilyn 1-tason valmentaja- ja ohjaajakoulutus, lähijakso

Aika: 10.-11.6.2017
Paikka: Järvenpää

Potkunyrkkeilyn 1. tason ohjaajakoulutus (VOK I) käsittää lähijakson lisäksi lähijaksoa edeltävät ennakkotehtävät sekä lähijakson jälkeisen etätehtävänä suoritettavan näyttötunnin. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet yksittäisen potkunyrkkeilyharjoituksen onnistuneeseen läpivientiin.

Kouluttajana toimii Juha Saurama. Kurssille otetaan korkeintaan 20 osallistujaa. Kurssi järjestetään mikäli kurssille ilmoittautuu vähintään 10 osallistujaa. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka: Lähijakso järjestetään Järvenpään jäähallin tiloissa, 2. krs nyrkkeilysali, osoitteessa Seutulantie 14, 04410 Järvenpää. Lähijakson jälkeinen etätehtävä suoritetaan valitun koulutusvaliokunnan jäsenen seurassa.

Aikataulu: lähijakso alkaa lauantaina 10.6. klo 9 ja päättyy sunnuntaina 11.6. klo 18.

Hinta: Koulutuksen hinta on 120 euroa per osallistuja liiton jäseniltä (osallistujalla on lajipassi ja voimassaoleva lisenssi, ja seura on hoitanut jäsenmaksuvelvoitteet). Muilta hinta on 150 euroa.

Ilmoittautumiset: sähköpostilla petteri.maunu@kamppailuopisto.com
Ilmoittautumisten määräaika on 27.5.2017.

Majoitus: Kurssin hinta ei sisällä majoitusta, mutta esimerkiksi Scandic Järvenpää sijaitsee kohtuullisella etäisyydellä. Jokainen majoittuja myös vastaa itse majoituskuluistaan.

Scandic Järvenpää
Asema-aukio, 04400 Järvenpää
puh. 09 27 141
jarvenpaa@scandichotels.com