SUOMEN POTKUNYRKKEILYLIITON LISENSSIT

Suomen Potkunyrkkeilyliiton lisenssikausi on 1.9.2016 – 31.8.2017. - Huolehtikaa seuroissa, että myös harrastajat maksaisivat lisenssinsä. Näin varmistatte, että kaikilla jotka salilla käyvät harjoittelemassa on myös tapaturmavakuutus. Lisenssi on pakollinen osallistuttaessa liiton järjestämille leireille ja kursseille, sekä seuran järjestämässä toiminnassa. Alkeiskurssille voi kuitenkin osallistua ilman lisenssiä.

Lajilisenssiin kuuluu kaksi osaa:

    
  1) liiton lisenssiosuus (20 €)
 2) OP-Pohjolan tapaturmavakuutus (jos sinulla on jo oma tapaturmavakuutus, niin katso vakuutuksettoman lisenssin ohjeet)

 

 Lisenssin ja vakuutuksen hinnat kaudella 1.9.2016 – 31.8.2017:

      
  * Lisenssi ilman vakuutusta: kaikissa vakuutusluokissa 20 €
 * A-lisenssi (1.9.2016 18 v. täyttäneet) 115 €
 * B-lisenssi (1.9.2016 alle 18 v.) 55 €
 * H-lisenssi harrastajille (1.9.2016 alle 80 v.) 80 €

 

 

Lisenssin maksutiedot hankitaan internetistä. (kts ohjeet)

Lisenssin hankkiminen

1) TUTUSTU ENSIN ...

> Vakuutukseton vai vakuutuksellinen lisenssi?


>Lisenssivakuutus Sporttiturvan tuoteseloste 2016-17 (pdf)

 
 
 

2) ... JA MAKSA SITTEN

> LISENSSIN MAKSUTIETOJEN HANKKIMINEN

 

HUOM! Lisenssin osto ei vaadi kirjautumista, vaan voit siirtyä suoraan täyttämään henkilötietojasi. 

Jos olet ostanut lisensin viime kaudella, on kirjautumistunnukset (Sportti-id ja salasana) lähetetty tuolloin sähköpostiisi. Samat tunnukset ovat voimassa myös tällä kaudella.

Kirjautumistunnukset ovat myöhempää käyttöä varten, jolloin kirjautumalla verkko-ostoon (verkko-oston kirjautumisosoite on sama kuin lisenssin osto-osoite) näet Sporttirekisterissä olevat tietosi, voimassa olevan lisenssin ja tarvittaessa vaihtamaan lisenssin.


Mikäli et muista tunnuksiasi, voit tilata ne uudestaan henkilötunnuksellasi, verkko-oston kirjautumislinkin takaa, unohditko salasanasi -toiminnolla.

 

Lisätietoa verkko-ostosta ja tunnuksista täältä

 

TÄRKEÄÄ: Lisenssi on voimassa vasta kun se on maksettu! Lisenssiin sisältyvä vakuutus tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä, mikäli suorituksesta on esittää maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Jos maksat lisenssin vasta kilpailua edeltävällä viikolla, niin ota kisapaikalle mukaan kuitti maksusta ja tarvittaessa vakuutustodistus.
 

Henkilötiedot, jotka annetaan lisenssiä maksettaessa, siirtyvät Sporttirekisteriin, joka on Valon valtakunnallinen jäsenrekisteri. Rekisterissä ylläpidetään jäsenorganisaatioiden toimintaan liittyviä tietoja.

Rekisteriseloste

 
TAPATURMAN SATTUESSA ...
> Tutustu OP-Pohjolan ohjeisiin (kts. myös tuoteseloste)
> Ensiapuohjeita