Haanpää ja Maunu Urheilukouluun

Urheilukoulun III/22-saapumiserään valittiin kaikkiaan 98 urheilijaa 20 eri lajista. Kaartin jääkärirykmenttiin valittiin 82 urheilijaa 15 lajista ja Kainuun prikaatiin 16 urheilijaa viidestä eri lajista.

Päästäkseen Puolustusvoimien urheilukouluun urheilijan tulee edustaa urheilulajissaan ikäluokkansa kansallista tai kansainvälistä huippua. Urheilulajin tulee olla Olympia- tai MM-kilpailujen ohjelmassa tai lajin tulee olla laajasti harrastettu.

Puolustusvoimien urheilukoulu kouluttaa tiedusteluryhmiä poikkeusolojen tarpeisiin.

Urheilukouluun valittiin nyt toista kertaa myös potkunyrkkeilijöitä ja he aloittavat palveluksensa Kaartin jääkärirykmentissä maanantaina 11. huhtikuuta 2022.

Kaartin jääkärirykmenttiin III/22 valitut potkunyrkkeilijät (2):
Haanpää Jaakko, Ahjo Training Center
Maunu Tatu, Espoon Kehähait

Puolustusvoimien tiedote > > >