Vastaa Helsingin yliopiston kyselyyn

Tule vastaamaan kyselyyn, jossa kartoitetaan urheilijoiden kokemuksia kaltoinkohtelusta ja urheiluympäristöstä! Haluamme kuulla juuri sinua, urheilijaa tai harrasteliikkujaa kokemuksistasi. Kysely on auki 17.11-17.12.2021.

Kysely on tarkoitettu yli 12-vuotiaille.  

Helsingin yliopistolla on käynnistynyt tutkimushanke, jossa selvitetään urheilijoiden kokemuksia kaltoinkohtelusta, valmennuksesta, hyvinvoinnista, identiteetistä (miten ihminen ymmärtää ja määrittelee itsensä), persoonallisuudesta ja oikeusturvasta (eli siitä, miten erilaisiin kaltoinkohtelutilanteisiin on reagoitu ja miten asia on käsitelty). Tutkimuksella pyritään puuttumaan ja vähentämään kaltoinkohtelua suomalaisessa urheilussa ja sitä kautta parantamaan urheilijoiden hyvinvointia. Tämä kyselytutkimus antaa urheilijoille mahdollisuuden kertoa avoimesti ja luottamuksellisesti kokemuksistaan, ja vaikuttaa sitä kautta suomalaiseen urheiluun.

Kysely on tarkoitettu kaikille seuratoiminnassa harrastaville, yli 12-vuotiaille urheilijoille ja harrasteliikkujille. Osallistuminen tapahtuu nimettömästi ja vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Hanketta johtaa tohtoriopiskelija Jatta Muhonen (jatta.muhonen@helsinki.fi), joka antaa mielellään lisätietoja kyselystä tai koko tutkimushankkeesta.

Pääset vastaamaan urheilijoille ja liikunnan harrastajille tarkoitettuun kyselyyn suomeksi tästä linkistä: https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=NP8LFE9JXJ78JKML

Du kan delta i undersökningen och svara på frågeformuläret på svenska från denna länk: https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=4TJRHXYE8AFXDMN8

You can participate in the survey in English from this link:
https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=AAFKKE9MCADY79CP