SM-kilpailuiden lipunmyynti ja hygieniaohjeistus

Vallitsevasta tilanteesta johtuen ja terveysturvallisuuden varmistamiseksi, olemme tarkentaneet lipunmyynnin ja päiväohjelman kulkua.

Lippuja saa ostaa kaksi kappaletta per seura per päivä. Seuran tulee punnituksen yhteydessä ilmoittaa, mikäli he käyttävät kiintiönsä. Liput on myös maksettava punnituksen yhteydessä. Punnituksen jälkeen SM-kilpailujen Facebook-tapahtumassa ilmoitetaan, montako lippua jää mahdollisesti myyntiin ovelle. Ovella liput ovat myynnissä 30 minuuttia ennen otteluiden alkua.

Punnituksen ja lääkärintarkastuksen jälkeen Kamppailuopistolta on poistuttava. Arvonnat tehdään koneellisesti. Kaaviot ja ottelujärjestykset ladataan Sportdataan välittömästi, kun ne on tehty. Kilpailijat ja huoltajat saavat tulla Kamppailuopistolle tuntia ennen arvioitua oman ottelun alkamista. Oman ottelun jälkeen on puoli tuntia aikaa poistua paikalta, näin minimoidaan samanaikaisesti paikalla olevien määrä.

Pronssimitalit jaetaan välittömästi välieräotteluiden päätteeksi.

Maskipakko koskee kaikkia. Kilpailijat saavat olla ilman maskia oman lämmittelynsä ja ottelunsa aikana.

Paikalle ei saa tulla, jos on mitään koronaan viittaavia oireita tai tietää altistuneensa koronavirukselle.

Kilpailuissa noudatetaan potkunyrkkeilykilpailuiden voimassa olevaa hygieniaohjetta.